BROODJESHUIS/GRILLROOM SINBAD

BROODJESHUIS/GRILLROOM SINBAD Shoarma & Grill

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1473 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Broodjeshuis/Grillroom Sinbad. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2022 om 6:27 vriendelijke bezorger maar het eten was erg droog! helaas
21 mei 2022 om 10:30 De pizza was lekker pittig en werd goed warm geleverd! Dank je wel.
21 mei 2022 om 7:41 Het eten was koud. We hebben het zelf nog op moeten warmen.
18 mei 2022 om 21:22 Omdat de pizza's de vorige keer erg goed waren, nu weer pizza's besteld. Deze waren echter totaal niet lekker. Raar belegd, met dikke stukken kaas en mais op de pizza vegetariana. Niet pizza waardig.
18 mei 2022 om 19:59 Echt lekker. En de maaltijdbezorg heeft de maaltijden tot de voorkant van Mijn Huis. Toppie!!
15 mei 2022 om 5:32 Top service en eten bezorgd op zaterdag volgens afspraak rond 0330. Dus voor herhaling vatbaar.
12 mei 2022 om 21:15 Onvriendelijke bezorger. Kapsalon : veel aardappelbschijfjes en weinig shoarmavlees bovendien droog en flauw.
12 mei 2022 om 0:10 Duurde erg lang en ze waren ook niet echt klantvriendelijk.
8 mei 2022 om 21:08 Super lekker, zoals altijd!!
7 mei 2022 om 9:41 Eerste keer besteld, woon ver weg eten was er snel het was goed op temperatuur en smaakte ook top!
28 apr 2022 om 19:32 De kids zijn echte shoarma eters maar beide hebben ze de shoarma laten staan.. hij was gewoonweg niet lekker
27 apr 2022 om 19:31 Via thuis bezorgt bestelt om kwart over 5. Want dat kan je aan geven. Om kwart voor 6 even gebeld waar het bleef. We zijn pas om 5 uur open meneer. Waarom kan je dan 17.15 aan klikken. Beetje jammer