BROODJESHUIS/GRILLROOM SINBAD

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1576 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Broodjeshuis/Grillroom Sinbad. Meer weten? Ontdek meer

6 dec 2022 om 10:50 Slecht, was de laatste keer dat ik daar besteld heb.
4 dec 2022 om 18:28 misschien kunnen de bezorgtijden op de site worden aangepast. Ik had eten besteld voor 17.00 uur. blijkt dat ze pas bezorgen vanaf 17.00 uur. Beetje jammer
3 dec 2022 om 20:22 Langer dan 2 uur op eten moeten wachten en klantenservice was slecht
2 dec 2022 om 20:40 2 1/2 uur wachten en totaal smaakloos
27 nov 2022 om 18:46 Heerlijk eten, de beste grillroom van Assen en omstreken! Vriendelijke bezorger was er nog binnen het uur, en dat op zondag. Eten goed warm en goeie porties zoals altijd. Aanradertje!
23 nov 2022 om 19:34 Bezorging was op tijd en het eten was warm en lekker
20 nov 2022 om 21:37 App said 60 min delivery, order came almost in 2 hours
19 nov 2022 om 0:47 Super goede service en super goed te eten
18 nov 2022 om 14:30 Het eten was zo als we gewend zijn, heerlijk. Maar de bezorgtijd laat tegenwoordig te wensen over. Ik heb om 16.45 uur de bestelling geplaatst voor 17.30 uur hij was er pas om 18.00 uur.
13 nov 2022 om 18:53 Goed eten, goeie porties, voor een goeie prijs. We bestellen hier al jaren en zijn nog nooit teleurgesteld. Dikke aanrader!!!
7 nov 2022 om 20:15 Super lekker
6 nov 2022 om 20:08 Duurde ook echt niet langer dan de 40min,wat werd vermeld. Spareribs waren weer heerlijk!