BROODJESHUIS/GRILLROOM SINBAD

BROODJESHUIS/GRILLROOM SINBAD Shoarma & Grill

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1162 beoordelingen
11 apr 2021 om 9:07 Bezorgen was redelijk vlot Eten was lekker maar viel ook beetje tegen. Wij hadden de mixed grill de lamskotelet was taai en nog beetje rood, niet lekker. Wij hebben beter gehad.
10 apr 2021 om 22:02 De pikante spareribs zijn ongekend goed!
10 apr 2021 om 8:34 Eten was goed. Lekker broodje en goede pizza. Bezorging snel voor het buitengebied.
5 apr 2021 om 21:17 Bezorging was prima en eten was lekker. Falafel en tosti sucuk
5 apr 2021 om 20:00 Perfect weer!
5 apr 2021 om 12:25 was helemaal goed en lekker
4 apr 2021 om 22:01 Snelle bestelling ! En het eten was uitstekend.
26 mrt 2021 om 21:09 Eten was prima, bezorging duurde heel lang waardoor onze bezoeker die voor de avondklok weer naar huis moest zonder eten kwam te zitten. Ik ga hier niet meer bestellen. Uiteindelijke levertijd 110 minuten....
25 mrt 2021 om 19:54 Eten was goed, heel goed! Helaas drinken vergeten..
23 mrt 2021 om 20:55 Heerlijke pizza
23 mrt 2021 om 8:57 Jammer... deze keer minder goede beoordeling. Ik had ruim van te voren aangegeven dat ik het eten graag om 17.30 bezorgd wilde hebben. Het kwam net voor 18.00, patatjes waren lauw en de spareribs waren niet zo lekker gebakken als anders.
23 mrt 2021 om 2:16 Was wederom weer erg goed eten! De pasta carbonara en broodje kebab zou ik een ieder willen aanbevelen.