BROODJESHUIS/GRILLROOM SINBAD

BROODJESHUIS/GRILLROOM SINBAD Shoarma & Grill

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1531 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Broodjeshuis/Grillroom Sinbad. Meer weten? Ontdek meer

22 sep 2022 om 20:50 Heerlijk
18 sep 2022 om 20:03 Erg lekker en het eten is goed warm.
11 sep 2022 om 13:58 Was lekker! werd goed warm geleverd. Dank je wel.
8 sep 2022 om 10:21 De bestelling was goed warm bezorgd en was erg lekker!! Dank je wel
5 sep 2022 om 9:06 We hebben ontzettend lekker gegeten , pizza shoarma speciaal! Na dat ik was vergeten om erbij te zetten zonder Champignons had me man gebeld en was geen probleem! Bezorger was vriendelijk en pizza.s goed warm en rijk belegd . Al met al super
4 sep 2022 om 12:32 2 grote pizzas en één kleine pizza besteld. Smaakt goed. Lekker vers, knapperig deeg, goed gevulde pizza, goed heet. Vriendelijke bezorger. Sinbad blijft een van onze favorieten.
24 aug 2022 om 20:37 2e keer achter elkaar bestelling niet correct. Eerste keer vergeten ze het broodje. Tweede keer vergeten ze de kaas
20 aug 2022 om 11:08 Was lekker en werd goed warm bezorgd. Dank je wel.
19 aug 2022 om 8:56 Online afspraak was half 6 en het was er precies om half 6 Top gedaan, en ik heb heerlijk gegeten!
13 aug 2022 om 23:19 Half 7 besteld 7 uur aan huis warm en lekker vers !! Ik bestel hier vaker
13 aug 2022 om 19:00 Eten was erg goed. Belde ze na een uur en 20 minuten maar is op waar het bleef en het scheen druk te zijn. Heb zelf gewerkt in een shoarmazaak en ook al was het druk binnen 40 min had jij je eten. Bezorgtijd rond uit schandalig
8 aug 2022 om 10:00 Bezorging 10 min. Vroeger dan afgesproken. Positief ervaren.